POS system & betalingsløsninger designet til at optimere driften i
din virksomhed!

Fremragende

4.6 score på 82 anmeldelser

Jeg har været kunde hos Ajour i ca. 4 år og helt generelt har det været en rigtig god oplevelse. Når der har været problemer, så har specielt supporten været hurtige og effektive - og det meste er blevet løst indenfor en kort tidshorisont.

Peter

Vi har oplevet super support på daglig basis til kasseoptælling, og generelt oplever vi kompetent og hurtig rådgivning. Vi har følt os trygge hele vejen igennem, og systemet fungerer virkelig godt!

San Marco JUNIOR ApS

Altid meget kompetent support - uanset hvornår man henvender sig - vi er utrolig glade for samarbejdet med Ajour

Henrik Holck

Servering

Restaurant, café, street-food, bar, diskotek, kantine m.fl.

Detail

Tøjbutik, blomsterbutik, delikatessebutik,  kiosk m.fl.

Special

Bager, slagter, fiskehandler, planteskole, spilleland m.fl.

Kunne du tænke dig at høre mere om POS? PAY? Ajour?  Ajour i tal

  0
  Sekunder gns. ventetid på supporttelefon
  + 0
  Geniale integrationer
  +
  Installationer

  POS

  Med Ajour får man et avanceret kassesystem med mange funktioner pakket ind i en intuitiv brugerflade, som bliver tilrettet virksomhedens behov.

  PAY

  Ajour tilbyder besparende og optimerede betalingsløsninger, uanset om der er behov for en løsning til eksisterende terminaler eller nye.

  Fjernadgang

  Om man sidder i baglokalet eller ferierer på Bahamas, vil man altid have direkte adgang til sit Ajour system via skyen uden at forstyrre driften.

  Koncern

  Har man flere lokationer i samme land eller måske i forskellige lande – Intet problem. Med Ajour Koncern samler vi alt under et koncernlogin.

  Integrationer

  Økonomisystem, medarbejdersystem eller betalingsterminal… Intet problem. Vi integrerer til en lang række systemer.

  Betalingsløsninger

  Vi ser ingen årsag til at du ikke burde have den terminalløsning som er bedst og billigst til netop dit behov. Vi mener at kortterminal-løsninger bør være transparente og enkle at gå til.

   

  Efter at have leveret POS og betalingsløsninger i mere end 10 år har vi måtte sande at betalingsmarkedet er så indviklet at selv de mest hårdnakkede forretningsdrivende kan fare vild.

   

  Med vores forståelse, indsigt og viden har vi skabt rammerne om en række løsninger som ikke bare besparer, men også sørger for absolut transparens.

  API / Integration

  Vi har gjort det let for dig, og har samlet en række gode værktøjer som du kan bruge til at gøre din hverdag lettere. Det bedste ved det hele er at systemerne snakker sammen.

  Support 365 dage om året

  Vi er stolte af at kunne tilbyde fri support i hverdagene, som kan variere fra støtte til de daglige kassesystemsrutiner helt til vejledning i hvordan du laver en blå knap på kassesystemet.

   

  Når det er aften, weekend eller helligdag kan man altid få fat på Ajour’s hotline service – 365 dage om året!

   

  Skal du have fat I os, er det bare at tage kontakt via telefon, e-mail eller chat.

  backoffice

  Uanset om du arbejder hjemmefra, på farten eller på stedet, så hjælper vores løsning dig med at administrere hele din virksomhed. Tilføj nye produkter på et øjeblik og spor din omsætning i realtid.

  Medlemsklub

  Få flere loyale kunder med din egen medlemsklub og fordelsprogram. Om der skal tilbydes en fast rabat på alle produkter, udvalgte produkter eller sågar optjenes en bonus pr. køb.

  Bliv kontaktet og få mere information om Ajour