Vidste du at 80% af alle virksomheder
betaler for meget for deres betalingsaftale?

Det vil vi gerne forsøge at lave om på, så derfor tilbyder vi en gratis og uforpligtende gennemgang af din nuværende betalingsaftale.  De færreste ved, hvad deres betalingsterminal-aftale indeholder

  Aldrig har der været så mange betalinger med kreditkort som nu og kontantbetaling er blevet et særsyn.

  Det betyder en øget udgift for den enkelte virksomhed i form af betalingsgebyrer.

   

   

  Betalingsaftalekontrakter er komplicerede, og det er ikke uden grund. Leverandører gør dem ofte ordrige og fylder dem med uklare vilkår, så man i sidste instans ikke er klar over, hvor meget man egentlig bliver opkrævet.

   

   

  Hvorfor virksomheder ikke skal have mulighed for gennemsigtighed i deres totale omkostning tilknyttet betalingsaftaler og hvorfor to butikker, der er ens på alle parametre, skal have en rimelig aftale og en urimelig aftale, er nogle af de spørgsmål, som Ajour PAY ønsker at gøre op med.

   

   

  Med mange års brancheerfaring har Ajour sammensat den optimale betalingsaftaleløsning, hvor der er fokus på tre nøgleelementer: gennemsigtighed, likviditetsoptimering og forudsigelighed.

  Transaktionsomkostning, serviceafgift, gebyrer,
  PSAM afgift, licensafgift, årsafgift, late processing fees,
  terminal-leje...

  Er blot et udklip af de fordyrende ekstraomkostninger som mange betaler.


  Hos Ajour PAY har vi bare én samlet procentssats du skal forholde dig til.

  Hvorfor gør vi dette

  Hos Ajour ser vi ingen årsag til at du ikke burde have den terminalløsning som er bedst og billigst til netop dit behov.

  Vi mener at kortterminal-løsninger bør være transparente og enkle at gå til.

   

  Efter at have leveret POS og betalingsløsninger i mere end 10 år har vi måtte sande at betalingsmarkedet er så indviklet at selv de mest hårdnakkede forretningsdrivende kan fare vild.

   

  Med vores forståelse, indsigt og viden har vi skabt rammerne om en løsning som ikke bare besparer terminalomkostninger, men som også sørger for absolut transparens.

  Betalingsterminaler

  Ajour tilbyder trådløse WIFI terminaler og integrerede bordterminaler, som både kan bruges med kabel eller via WIFI.

  Lane 3000

  Lane 3000 henvender sig til den etablerede virksomhed, som har mange transaktioner og brug for høj drift sikkerhed. Denne terminal er integreret med dit kassesystem.

  Move 3500

  Move 3500 er en trådløs terminal som understøtter både WIFI og 4G. Den bruges typisk i restaurations miljøet. Move 3500 er en forenklet version af Move 5000.

  Move 5000

  Move 5000 er en trådløs terminal som understøtter både WIFI og 4G. Den bruges typisk i restaurations miljøet. Move 5000 er en avanceret version af Move 3500.

  A920

  A920 er en trådløs terminal som understøtter både WIFI og 4G. Den bruges typisk i restaurations miljøet og kan integreres med dit kassesystem samt afregne borde og udskrive kvittering til kunden direkte fra terminalen

  Andet?

  Intet problem... Løsningen fungerer med næsten alle betalingsterminaler og der er derfor ikke behov for udskiftning af betalingsterminal, for at opnå en mere enkel betalingsterminal-aftale.

  Vidste du at:

  + 0 %

  Af butikker og restauranter ville være bedre stillet, hvis de kunne teste betalingsløsninger før det fastlagte aftalegrundlag.

  + 0 %

  Af butikker og restauranter er usikre på hvad de betaler på deres betalingsløsninger og om de har den bedst mulige aftale.

  Det er egentlig ganske enkelt

  Se vores forklaringsvideo og forstå Ajour PAY på 50 sekunder

  Få en uforpligtende 15 min. gennemgang af din betalingsaftale