Betalingsterminaler

Ajour leverer løsninger fra trådløse betalingsterminaler som kommunikerer via bluetooth, sim-kort eller Wifi til faste betalingsterminaler som kommunikerer via kabel.

Uforpligtende tilbud?

Ring på telefon 8644 2211 eller benyt kontaktformularen

Kablet eller trådløs

Om du ønsker kablet eller trådløs terminal, ændrer ikke på om terminalen er integreret og kan snakke med kassesystemet.

PAX A35
Kablet integrationsterminal

16 x 8 x 3 cm - 4"

PAX A920

17 x 8 x 6 cm - 5"

Spar penge på din betalingsaftale

Vi ser ingen årsag til at du ikke burde have den terminalløsning som er bedst og billigst til netop dit behov. Vi mener at kortterminal-løsninger bør være transparente og enkle at gå til.

 

Efter at have leveret POS og betalingsløsninger i mere end 10 år har vi måtte sande at betalingsmarkedet er så indviklet at selv de mest hårdnakkede forretningsdrivende kan fare vild.

 

Med vores forståelse, indsigt og viden har vi skabt rammerne om en række løsninger som ikke bare besparer, men også sørger for absolut transparens.

Fordele ved PAX A35

Created with Sketch.

Integreret med dit POS

Med PAX A35 har du en terminal som du kender det fra supermarkedet. Efter varer er scannet eller tastet på kassesystemet vil beløbet automatisk føres til betalingsterminalen for opgør.

Created with Sketch.

4" Skærm

Med en stor og klar farveskærm skaber A35 overblik for kunden i et moderne Android baseret styresystem, hvor der er fokuseret på sikkerhed, design, enkelthed og brugervenlighed.

Fordele ved PAX A920

Created with Sketch.

Pay @ table

Med Pay @ Table giver PAX A920 brugerstedet mulighed for at hente et bord frem på betalingsterminalen fra kassesystemet, hvorefter kvittering kan udskrives og ordre kan gøres op fra betalingsterminalen.

Created with Sketch.

5" Skærm HD touch skærm

PAX A920 kommer med en 5" HD touchskærm, som betjenes med samme følelse som du kender det fra din smartphone eller iPad.

Vil du bygge din egen løsning?

Få mere information & modtag et uforpligtende tilbud​