Indløsning der er til at forstå !

…Ingen skjulte gebyrer

…Ingen faste omkostninger

…Intet behov for bytte af betalingsterminal

…Intet andet end én lav procentsats

Få den rigtige indløsningsaftale til din virksomhed

For at kunne modtage andre betalingskort (Visa, Mastercard, Diners m.fl.) end dankort på betalingsterminal eller online betalingsgateway er det nødvendigt at have en indløsningsaftale.

Efter at have arbejdet med serveringsvirksomheder og detailvirksomheder i mange år er vi kommet frem til, hvad vi mener, er de 3 vigtigste parametre:

 

Omkostninger tilknyttet

AjourPAY har bare én lav variabel omkostning, nemlig en fast procentsats af kortomsætningen.

 

Antal dage før pengene er på bankkonto

AjourPAY ved hvor vigtig likviditet er, så vi sørger for én samlet betaling dagen efter pengene er omsat.

 

Kortmix man ønsker at kunne modtage

AjourPAY giver dig mulighed for at modtage alle typer betalingskort du ønsker, uanset om dette er debet, kredit, virksomhedskort, indenlands eller udenlands.

Er der virkelig ikke nogle gebyrer?

En gennemsnitlig betalingsaftale vil som oftest bestå af 3 hoveddele, værende transaktionsgebyrer varierende efter korttype, faste gebyrer og tilfældige gebyrer. Hvordan disse er sammensat og prissat, er typisk afspejlet af virksomhedens omsætning på betalingskort, antal transaktioner og ikke mindst kortmix. Men er det nu også det, eller er dette blot en måde hvorpå de der sælger aftalen kan anskueliggøre for udsalgssteder, hvorfor procenter og gebyrer er som de er.

 

Covid19-pandemien har åbnet døren for mange ændrede tilgange og nødvendige indsatsområder. 

For Ajour betød dette at vi skulle involvere os i betalingsaftaler og den ulighed og urimelighed som gjorde sig gældende.

 

Med mange års brancheerfaring har vi givet vores bud på den optimale indløsningsaftale for serveringsvirksomheder og detailvirksomheder, hvor der er fokus på tre nøgle-elementer; gennemsigtighed, likviditetsoptimering og forudsigelighed.

 

Vores indløsning som går ved navnet AjourPAY er en løsning som ikke er afhængig af en bestemt type terminal, og tilbyder ét gennemforhandlet fast transaktionsgebyr som eneste omkostning samt én samlet udbetaling af omsætningen dagen efter pengene er omsat.

 

Rimeligere og mere forudsigelig aftale er svær at finde.

Det er egentlig ganske enkelt

Se vores forklaringsvideo og forstå AjourPAY på 50 sekunder

Få en uforpligtende 15 min. gennemgang af din betalingsaftale