Relion |

Relion

Med Ajour’s integrationen imellem Ajour & Relion kan du enkelt finde din løn-procent for de forskellige dage eller perioder. Integrationen er fuldstændig automatisk og sørger for at finanstal synkroniseres imellem systemerne hvert minut.

Relion er en online platform til vagtplanlægning og tidsregistrering, der sætter dig fri fra kedeligt administrativt arbejde, så du kan få tiden og friheden til at gøre det du virkelig elsker. Relion gør det først og fremmest nemt at matche dine tilgængelige medarbejdere med vagtplanens ledige vagter, så du nemt kan lave en velfungerende vagtplan på få minutter. Du kan derudover registrere dine ansattes faktiske mødetider med et GPS-baseret stempelur, der sikrer, at medarbejderne først kan tjekke ind når de er på arbejdspladsen.

Sådan samarbejder Ajour og Relion

Realtime data

Relion henter data live fra Ajour og kan dermed følge omsætningen minut for minut. Tallene bliver bl.a. brugt til måling af medarbejderenes indflydelse på omsætningen, som kan måles mere præcist når vi kan bryde omsætningen helt ned på minutter

Kæde løsning

Hvis du har mere end en lokation, så kan Ajour også overføre omsætningen pr. afdeling.

Disse passer Relion for

Alle typer Ajour kunder som ønsker udvidet medarbejderstyring med automatiske overførsler imellem medarbejdersystem og kassesystem.

Sådan kommer du igang

Ta kontakt til os i Ajour, så hjælper vi dig med kontakt til Relion, samt at få opsat integrationen på 2 minutter.

Få mere information