Vi er stolte over vores kunder

Vi går højt op i at vores kunder er tilfredse med vores produkt og vores organisation og forsøger konstant at gøre det lettere at benytte vores system og vores service!

Udvalgte kunder

Det siger vores kunder

Jeg har endnu ikke mødt noget system der er bedre end Ajour. Jeg er medejer 6 restauranter, og har tidligere arbejdet med andre systemer. De seneste 10 år har været med Ajour. Ajour er nemt at arbejde med, overskueligt og en glimrende service ydes af deres medarbejdere. Der er enormt mange funktioner i systemet, også langt flere end vi bruger, og netop derfor tror jeg at de gør sig godt til mange forskellige brancher og steder. En klar anbefaling herfra.

Restaurant Kadeau

Stabilt og fleksibelt kasse- og produktionssystem – Vi brugte 2 år på at finde et kasse- og produktionssystem, der kunne håndtere en kæde på over 100 butikker, men kunne læres på 20 minutter.

Paradis

Vi har kun rosende ord til Ajour 🙂 De er der når det brænder på og altid med et smil i stemmen... Gå ikke glip af dette firma!

Daniel Wellington

Ajours system er meget intuitivt og brugervenligt at arbejde med. Systemet fungerer rigtigt godt under drift og har været nemt for vores brugere at lære at kende. Det har været en god opstartsfase med gennemført implementering af deres teknikere. Ajours folk har udvist stor forståelse for kundebehov og har reageret hurtigt på henvendelser om støtte og leverancer. Der er uden tvivl et stort potentiale i kassesystemet, som vi endnu ikke udnytter fuldt ud. Vi kan se, at disse funktionaliteter vil kunne skabe værdi for os i fremtiden, og det er derfor, vi har valgt Ajour som kassesystem for os.

FC Helsingør

Vi findes i over 9 lande

Vil du kontaktes?